Contact

 
 
 
 

Ustanovitelj, Herbert Hüttlin, je svoje prvo podjetje ustanovil leta 1971 pod imenom Hüttlin Entwicklungs- und Verfahrenstechnik.
Podjetje se je ves čas razvijalo in nadgrajevalo in je danes poznano pod imenom Oystar Hüttlin GmbH.
Leta 1997 je prišlo do preobrata, saj g. Hüttlin zapusti matično podjetje in ustanovi novo, pod imenom Hüttlin Technologie und Design, današnji INNOJET Herbert Huttlin.

O podjetju Razvijanje, načrtovanje in proizvodnja glavnih komponent in kompletnih sistemov za oblaganje in granulacijo trdnih snovi. S svetovno patentiranimi tehnologijami izboljšujejo »fluid-bed« procese na osnovi zračne blazine v farmacevtski, kemijski,prehrambeni industriji in uporabniku omogočajo znatno povečanje učinkovitosti.

Innojet
Tehnologija Innojetova tehnologija temelji na strokovnem znanju in večletnih izkušnjah na področju dinamike fluidov in farmacevtskih tehnologij ter zagotavlja:
  • reproduktivne količine na vsaki lokaciji,
  • hitro ter enostavno vsakodnevno izvajanje postopkov,
  • največjo dodano vrednost,
  • hitra povrnitev stroškov investicij.
Gre za vrhunsko tehnološko opremo, ki ustreza visokim kriterijem pri proizvodnji novih visoko razvitih proizvodov, kot so npr.zdravila.
INNOJET ponuja inovativne stroje za granulacijo in oblaganje za proizvodne namene in laboratorijske naprave za R&D temeljnih tehnoloških procesov.